JOHANNA

coworker-johanna

THE CONNECTOR

Johanna är vår skrattande sol. Ett energiknippe som genom sin närvaro, sitt engagemang och sin vilja att förändra är det där bidraget som gör entreprenörskapskursen till en livsresa, utvecklingsprojektet till en del av helheten och som genom sin egen resa har förmågan att se potentialen hos varje individ och insikten om att det börjar med henne själv. Johanna är nätverksspecialisten som bygger broar mellan människor och organisationer, såväl på hemmaplan i Sverige som i resten av världen.

Läs mer om Johanna här.

LOVISA

coworker-lovisa

THE MOVER

Vår kvicka och muntra svala. Hon är klurig som få och med en förmåga att höra det som inte sägs. Lovisa är processledaren, organisatören och event managern. Med stor fingertoppskänsla får hon eventen hon producerar att kännas det lilla extra för alla inblandade och idéprocesserna både trygga och säkra som alltid tar oss hela vägen in i mål. Som mentor i Connect och med erfarenhet från arbete som affärscoach lyckas hon alltid inkludera de många människorna och det lilla samtalet i utvecklingsprocesser.

Läs mer om Lovisa här.

ANNA

coworker1

THE CREATOR

Vår sjungande vind. Anna är lugn, ödmjuk och trygghet personifierad. Kombinerar snabbhet med struktur och har alltid koll på minsta detalj. Hon har enorm erfarenhet av allt från att coacha unga entreprenörer, utveckla idéer, skapa nydanande festivalkoncept till att hitta kreativa finansieringslösningar. Anna älskar att skapa och har inställningen “hur svårt kan det va?” grundmurad i sig.

Läs mer om Anna här.