a la Varberg


Conducted in Swedish, for an English summary please see below.

Den 29:e april skulle vi ha fyllt Varbergs Teater med möjligheter, samarbete och drömmar. Med gemenskap och skratt.

Föga visste vi för en tid sedan att viruset COVID-19 skulle få oss på andra tankar. Att det inte längre skulle kännas pirr i magen att samla så många människor på ett ställe. I situationer som dessa har vi flera val. Vi kan låta oss styras av omständigheter och välja att se det negativt – eller så kan vi ta in omständigheterna och fråga oss:
Vad händer om vi väljer att se detta som en möjlighet istället för en begränsning? Detta är precis vad vi väljer att göra med A la Varberg. Om människor inte kan komma till A la Varberg – då får väl A la Varberg komma till människorna!

Härmed inbjuder vi dig att delta i den DIGITALA versionen av A la Varberg LIVE! Aldrig tidigare har det varit så viktigt att FORTSÄTTA drömma, fortsätta skapa det vi vill i och för den här världen. Aldrig tidigare har det varit så viktigt att påminna oss om det som är viktigt på riktigt för var och en av oss.

Se nu till att ha din favoritdryck i glaset så att vi kan fira och göra en digital skål tillsammans. Du är VÄRD att hålla fast vid dina drömmar!


Hur går det till i praktiken?

Vi kommer sända live i 2 timmar via videotjänsten Zoom där vi arrangörer befinner oss på olika fysiska platser, men i samma digitala rum. Du kommer att få ta del av inspiration, kunskap och konkreta verktyg för digitalt nätverkande, konceptutveckling och affärsutveckling. Dessutom får du live-musik från Lisa Pedersens studio i Varberg. Du deltar genom att köpa en biljett för 195 kr. I god tid inför den 29 april kommer du få ett mail med tydliga instruktioner om hur du kommer in i den digitala livesändningen.

Vi kommer att se dig (om du inte väljer att stänga av kameran förstås, vilket är helt frivilligt) och du kommer att se oss. Du kommer att vara mutad (nedtystad) med möjlighet att kommunicera via chatten, som kommer att faciliteras av en av oss.


Under kvällen får du möta:

Kristin Lagerqvist, content creator, influencer, samhällsentreprenör och vinterbadare som driver en av Sveriges största livsstilsbloggar Krickelins.

Marina Evertsson, concept developer och kreatör. Allt är möjligt i Marinas värld och med en unik fingertoppskänsla delar hon med sig av sin resa från dröm till verklighet - en destination mitt ute på landsbygden Strömma Farmlodge med 40 sommaranställda och dit 60 000 människor årligen vallfärdar varje år.

Lovisa Jacobsson, business innovator, processledare och kitesurfande VD på We are Laja. Delägare i Roadtrip i Sverige och Farmers Crew som årligen gör Farmers Market, Nordens skönaste Skördefestival.

Johanna Skantze, Head of Sales and Opportunities på We are Laja och en av initiativtagarna till bloggen Life of Magic och utbildningsföretaget Innsaei Academy. En skidåkande digital nomad som med sin familj väljer att leva på tre olika ställen; Gotland, Schweiz och Portugal.

Anna Linton, Creative Director på We are Laja, vinterbadande upplevelsedesigner, drömförverkligare & affärsutvecklare. Delägare i Roadtrip i Sverige och Farmers Crew som årligen gör Farmers Market, Nordens skönaste Skördefestival.

Jennie Blomkvist, grafisk formgivare, konstnär, poet, trebarnsmor och kreatör. Ytterligare en supertalang hon har är hennes ödmjuka och hysteriskt roliga humor. Grundare av Kollijox.

Lisa Burenius, Full time Master of Fine Arts and Crafts.

Musik: Lisa Pedersen och DJ Funk-Viol, kickass-grym DJ.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i programmet. Onumrerade platser.


a la Varberg is an inspirational show filled with possibilities, dreams and co-creation, taking place online on 29 April 2020. The show combines talks about creation of life and business with music and meetings. Tickets are available here