a la Varberg


Conducted in Swedish, for an English summary please see below.

Den 17 november 2019 gjorde vi inspirationsföreställningen A la Varberg för första gången. Den 29 april 2020 skulle vi ha fyllt Varbergs Teater med möjligheter, samarbete och drömmar igen. Med gemenskap och skratt.
I mars 2020 slog Covid-19 till. Istället för att ställa in valde vi att ställa om och skapade därmed en DIGITAL och LIVESÄND inspirationsföreställning istället. Det blev MAGISKT. Såhär sa några av de närmare 300 deltagarna:

"En bra blandning av inspirerande samtal, fina och lagom långa filmer och till och med live-musik. …
Glömde bort att jag var online.”

"Tack för en fantastisk föreställning igår kväll!! Det var helt magisk, ni lyckades verkligen skicka så mycket energi genom skärmen. Jag blev berörd flera flera gånger, bara stunden när alla sa hejdå, så vackert! Tack!!"

Aldrig tidigare har det varit så viktigt att FORTSÄTTA drömma, fortsätta skapa det vi vill i och för den här världen. Aldrig tidigare har det varit så viktigt att påminna oss om det som är viktigt på riktigt för var och en av oss. Du är VÄRD att hålla fast vid dina drömmar!

Det finns för närvarande ingen ny föreställning inplanerad.

Hur går det till i praktiken?

Vi kommer sända live kl 19.00 till 21.15 via videotjänsten Zoom där vi arrangörer befinner oss på olika fysiska platser, men i samma digitala rum. Du kommer att få ta del av inspiration, kunskap och konkreta verktyg för digitalt nätverkande, konceptutveckling och affärsutveckling. Dessutom får du live-musik från Lisa Pedersens studio i Varberg. Du deltar genom att köpa en biljett för 195 kr. I god tid inför den 25 maj kommer du få ett mail med tydliga instruktioner om hur du kommer in i den digitala livesändningen.

Vi kommer att se dig (om du inte väljer att stänga av kameran förstås, vilket är helt frivilligt) och du kommer att se oss. Du kommer att vara mutad (nedtystad) med möjlighet att kommunicera via chatten, som kommer att faciliteras av en av oss.


Under kvällen får du möta:

Kristin Lagerqvist, content creator, influencer, samhällsentreprenör och vinterbadare som driver en av Sveriges största livsstilsbloggar Krickelins.

Marina Evertsson, concept developer och kreatör. Allt är möjligt i Marinas värld och med en unik fingertoppskänsla delar hon med sig av sin resa från dröm till verklighet - en destination mitt ute på landsbygden Strömma Farmlodge med 40 sommaranställda och dit 60 000 människor årligen vallfärdar varje år.

Lovisa Jacobsson, business innovator, processledare och kitesurfande VD på We are Laja. Delägare i Roadtrip i Sverige och Farmers Crew som årligen gör Farmers Market, Nordens skönaste Skördefestival.

Johanna Skantze, Head of Sales and Opportunities på We are Laja och en av initiativtagarna till bloggen Life of Magic och utbildningsföretaget Innsaei Academy. En skidåkande digital nomad som med sin familj väljer att leva på tre olika ställen; Gotland, Schweiz och Portugal.

Anna Linton, Creative Director på We are Laja, vinterbadande upplevelsedesigner, drömförverkligare & affärsutvecklare. Delägare i Roadtrip i Sverige och Farmers Crew som årligen gör Farmers Market, Nordens skönaste Skördefestival.

Jennie Blomkvist, grafisk formgivare, konstnär, poet, trebarnsmor och kreatör. Ytterligare en supertalang hon har är hennes ödmjuka och hysteriskt roliga humor. Grundare av Kollijox.

Lisa Burenius, Full time Master of Fine Arts and Crafts.

Musik: Lisa Pedersen och DJ Funk-Viol, kickass-grym DJ.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i programmet. Onumrerade platser.


a la Varberg is an inspirational show filled with dreams and possibilities, taking place online and LIVE on 25 May 2020. The show combines talks about creation of life and business with music and meetings. Tickets are available here