Kontakta oss

We are Laja erbjuder mötesplatser i gränslandet mellan det fysiska och det digitala. I Varberg finner du Anna och Lovisa i vår fysiska möteslokal, vårt eget Happy Place. Johanna är We are Lajas digitala nomad och henne hittar du i Åretrakten eller på Gotland. Tillsammans skapar vi hybridmöten där gränsen mellan det fysiska och digitala suddas ut.

Lovisa Jacobsson
Business Innovator

Lovisa leder We are Laja och är den som har stenkoll på detaljerna. Hon kombinerar sin analytiska sida med en unik förmåga att vara närvarande med det som är. 

Lovisa är en riktig foodie som nyfiket utforskar måltidsbranschen genom att utveckla koncept för måltidsdestinationer och genom att möjliggöra för småföretag i branschen att samarbeta.

Hon är medgrundare till skördefestivalen Farmers Market som årligen samlar mer än 5 000 personer. Detta är hennes playground där nya idéer testas och där Lovisa kan skapa bortom det hennes hjärna tror är möjligt.

Lovisa är också medgrundare till Roadtrip i Sverige som kommer att vara top of mind för alla som är intresserade av start-ups. Stay tuned!

E: lovisa@wearelaja.com
M: +46 (0)70 665 32 43


Anna Linton
Creative Director

Anna är vår trendspotter, storyteller och drömförverkligare som tar vilken komplex hållbarhetsutmaning som helst och omvandlar den till nya affärsmöjligheter. När du jobbar med Anna är precis allting möjligt!

Anna älskar naturen, människor, mat och musik och bidrar med en kreativ touch till allting We are Laja skapar. Hon är fantastisk på att involvera våra kunder i den kreativa processen och säkerställer att alla känner sig välkomna och värdefulla.

Anna är medgrundare till Roadtrip i Sverige, den välkända skördefestivalen Farmers Market och initiativet Ett mjukare Varberg som syftar till att öka medvetenheten om psykisk ohälsa och hur vi alla kan bidra till att skapa ett mjukare klimat och stötta våra barn som växer upp i en digital värld.

Stay soft. Always.

E: anna@wearelaja.com
M: +46 (0)70 390 53 35


Johanna Skantze
Sales & Opportunities

Johanna är en nätverkare av rang och ser samarbetsmöjligheter i nästan alla hon möter. Hon är en digital nomad som lever sommarhalvåret på Gotland och vintertid i schweiziska Verbier eller i Åre. Hennes nyfikenhet i kombination med förmågan att koppla på de olika perspektiv som kommer av att bo på olika platser, skaffa sig insikt i en rad olika branscher och träffa människor från hela världen bidrar till att Johanna kan ta människorna hon jobbar med bortom det uppenbara i utvecklingsprocesser.

Johanna har ett stort intresse för kommunikation och beteenden, något hon utforskar dagligen och tar med sig in i alla projekt. Hon är medgrundare till InnSaei Academy och Life of Magic.

Keep on exploring.

E: johanna@wearelaja.com
M: +46 (0)70 692 45 42