Digital Meeting Facilitation
For information in English, please e-mail us.


Lär dig hur du skapar och genomför effektiva och engagerande möten online, från planering till genomförande och uppföljning.

Att leda större digitala möten, där interaktion och inkludering är viktigt, kräver noggrann planering, tydlighet och närvaro. Det skiljer sig från det fysiska mötet genom att deltagarna befinner sig i olika fysiska rum som mötesledaren inte kan råda över. På denna kurs får du kunskap och praktiska tips om hur du skapar engagemang och designar ett upplägg som når de resultat ni söker med ert möte.

För vem?

Kursen riktar sig till dig som söker kunskap och ett verktyg för att skapa meningsfulla, effektiva och inkluderande digitala möten eller utbildningar. Vi använder oss av videomötestjänsten Zoom som möjliggör möten med flera tusen deltagare.

Du får kunskap om hur du

  • skapar effektiva och engagerande digitala möten
  • leder digitala möten tryggt och tydligt.
  • ger tydliga instruktioner inför och under mötet.
  • faciliterar deltagarna i chattfunktionen och den som delar med sig av sin kunskap kan känna sig trygg och fokuserad.
  • designar ett upplägg som når de resultat ni önskar av mötet.
Efter kursen kommer du att kunna skapa och facilitera ett digitalt möte eller undervisa var du än befinner dig, så länge du och den du möter har en dator med uppkoppling.

Praktisk information

När: Nästa tillfälle är 19 maj kl 08.15-09.30. 

Var: Via videotjänsten Zoom. Du befinner dig var du vill med bra internetuppkoppling. Du får instruktioner kring hur du använder Zoom inför mötet.

Hur: We are Laja faciliterar utbildningen som kombinerar föreläsning med interaktion med dig som deltagare. Efter mötet får du tillgång till videoinspelning samt skriftlig dokumentation.

Investering: 295 kr exkl moms. Om ni är fler som deltar från samma enhet/användare (samma dator) är priset 195 kr per person. Din plats bokar du på Tickster. Om du har utmaningar med att köpa via Tickster går det bra att maila fakturauppgifter till hello@wearelaja.com så får du en faktura. 

Max antal deltagare är 20.