Sustainable Business Innovation
Conducted in Swedish.
Framflyttat till hösten 2020. Datum kommer. 

I en snabbt föränderlig värld behöver vi metoder som hjälper oss att navigera, som hjälper oss att skapa nya affärer och som hjälper oss att leverera resultat på längre sikt. Det är hög tid att testa nya arbetssätt för affärsinnovation och nya verktyg för att skapa hållbara affärsmodeller.

Detta är en inbjudan att låta hållbarhet förflyttas från en personlig drivkraft eller ett lager att hängivet arbeta med, till att bli helt affärsdrivande för dig och ditt team.


We are Laja har över 15 års erfarenhet av innovationsarbete med näringsliv, kulturorganisationer, akademi och offentlig sektor. Det har gett oss en unik kompetens att möta komplexa utmaningar utifrån olika perspektiv. Vi arbetar med vetenskapligt beprövade metoder som hjälper oss att skapa nya affärsmöjligheter och engagera människor. Med oss under dagen är hållbarhetsexperten och agronomen Simon Strandvik från Greentime som arbetar med föreläsningar och hållbarhetsrådgivning (www.greentime.se).


Utbildningen genomförs under en heldag. Därefter får du ett individuellt digitalt coachingtillfälle för att optimera effekten av din investering och integrera metoderna och kunskapen i dig och ditt team.

Passar dig som

  •  leder eller ansvarar för ett utvecklingsarbete.
  • drivs av vetskapen att det finns bättre lösningar på dagens och framtidens utmaningar, att det finns fler affärsmöjligheter att hämta, som ännu inte har upptäckts.
  • vill skapa avtryck som består

Du får

  • Den senaste forskningen om hållbar utveckling samt exempel på hur hållbarhet fungerar affärsdrivande för många verksamheter idag.
  • Kunskap om Design Thinking, en filosofi och en verktygslåda som möjliggör kreativ problemlösning, utvecklad på Stanford University.
  • Konkreta metoder som på djupet hjälper dig att skapa förståelse för människor som ska ta del av våra framtida lösningar, såväl medarbetare som kunder.
  • Kunskap om hur du engagerar ditt team i ett affärsdrivet hållbarhetsarbete.
  • Kunskap om affärsmodellering och vad som krävs för att skapa en riktning som leder arbetet mot nya affärsmöjligheter.
  • Ett utbildningsmaterial med verktyg att arbeta vidare med.

När, var, hur?

Datum för hösten 2020 kommer.
Klockan 08.30 - 16.30. Därefter ett individuellt digitalt coachingtillfälle à 45 min för att optimera effekten och integrera metoderna i dig och ditt team.

Brukstorget, Varberg. Lunch och fika under dagen ingår. Önskas boende och övernattning tipsar vi om: visitvarberg.se/bo.

Anmälan genom mail till hello@wearelaja.com.

Investering: 5 950 kr pp ex moms för de 10 första platserna. Därefter 8 950 kr pp ex moms.  Utbildningsmaterial ingår.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.
Utbildningen genomförs med minimum 8 deltagare och max 20.