Facilitera mera


Facilitera mera med We are Laja –
en utbildning öppen för anmälan och som inkluderar det du behöver veta för att framgångsrikt
leda människor i hybrida möten och workshops.

Att skapa en innovativ kultur präglad av samarbete och samskapande är viktigt för många organisationer. Förmågan att skapa och leda funktionella och effektiva workshops och möten har därför blivit en eftertraktad kompetens. Detta är något vi övat oss på de senaste 15 åren och därmed blivit riktigt bra på. I den här utbildningen delar vi med oss av vår kunskap och de metoder vi använder så att du blir trygg i att leda dig själv och ditt team framåt. Och du - du kan vara med både digitalt och fysiskt - för så tror vi att våra möten och arbetsplatser kommer att ledas och designas framåt. Så bäst att börja träna redan NU.

För vem?

Kursen riktar sig till dig som söker kunskap och verktyg för att skapa meningsfulla, effektiva och inkluderande möten eller workshops - fysiska, digitala och hybridmöten.

Du får kunskap om

  • Utbildningstillfälle 1: grunden i facilitering och den kreativa processen: planering, genomförande och dokumentation. Inblick i ett coachande förhållningssätt samt genomgång av utbildningens praktiska träningsmoment.

  • Utbildningstillfälle 2: olika typer av möten: digitalt, fysiskt och hybridmöten (mix av fysiskt och digitalt). Vad skiljer olika möten åt och hur leder du ett möte och workshop där deltagarna är med både digitalt och fysiskt? Vilken teknik behöver du? Vilka metoder fungerar bäst? 

  • Utbildningstillfälle 3: hur du stärker dig i din roll som facilitator och workshopledare och hur du skapar en innovativ kultur präglad av samarbete och samskapande.

Praktisk information

När: 13 april, 20 april kl 08.30-11.30 samt och 4 maj kl 08.30-10.30.

Var: Digitalt via videomötestjänsten Zoom eller på plats i We are Lajas Happy Place i Varberg*. Du som väljer online befinner dig var du vill med bra internetuppkoppling och får instruktioner kring hur du använder Zoom inför mötet. Väljer du att vara med fysiskt ingår 10-kaffe med dopp och du parkerar enkelt utanför KLco, Brukstorget i Varberg.

Hur: På denna utbildning får du kunskap och praktiska tips om hur du skapar engagemang och designar möten och workshops som når de resultat ni önskar. Efter utbildningen får du tillgång till ett nätverk med mötesdeltagare, en videoinspelning för respektive utbildningstillfälle samt en pärm med de metoder vi använder. Du blir även del av ett team om tre personer som coachar varandra under utbildningen.

Investering: 4 950 kr per person plus moms. Anmälan: Skicka ett mail till hello@wearelaja.com.

* Förutsatt att gällande då restriktioner medger det.