Utbildning: Konceptutveckling


Hur utvecklar man en idé till ett köpbart koncept!? En okej affärsidé till en affärsidé som får kunden att säga WOW!?

  

Under den här kursen 8-timmarskursen får du precis de verktyg du behöver, massa inspiration och energi och värdefulla kontakter för livet. Och så går du hem med ett koncept som har potential att nå ut i bruset och som just din kund kommer vilja ha!

För vem?

Kursen riktar sig till dig som vill utveckla ett eller flera nya koncept. Vi tror att du är entreprenör eller idéspruta (kanske både och?!) och vill få nya perspektiv, ny energi in i din skapandeprocess och ett sammanhang som hjälper dig att gå från idé till verklighet.

"Kursen var helt fantastiskt bra! Ni är verkligen top of the line. Jag är superimponerad
av hela upplägget, proffsigt och väldigt generöst!"

Du får kunskap om

  • Utbildningstillfälle 1: vad som skapar ett starkt koncept, hur du skapar en vision och riktning och använder storytelling som verktyg.

  • Utbildningstillfälle 2: fortsättning på storytelling, hur du skriver äkta berättelser och hur du skapar en visuell grund, ett manér eller moodboard för ditt koncept.

  • Utbildningstillfälle 3: hur du lär känna din kund eller användare genom metoderna “Persona” och “Kundresan”, hur du testar och verifierar ditt koncept innan det är klart.

  • Utbildningstillfälle 4: hur du gör en budget för ditt koncept och skapar en digital plan för att nå ut i bruset. Vi ger tips på appar för grafisk formgivning i din smartphone och hur du blir en bra beställare av kreativ kompetens - designers, fotografer och byråer mfl!

Praktisk information

När: 19/4, 26/4, 3/5 och 10/5 2022.

Samtliga tillfällen kl 08.30-10.30. Obegränsat antal deltagare.

Var: Digitalt via videomötestjänsten Zoom. Du befinner dig var du vill med bra internetuppkoppling och får instruktioner kring hur du använder Zoom inför mötet.

Hur: På denna utbildning får du kunskap och praktiska tips om hur du på egen hand skapar attraktiva och relevanta koncept och upplevelser som får din kund att säga WOW! Under utbildningen får du tillgång till ett nätverk av mötesdeltagare, en videoinspelning för respektive utbildningstillfälle samt en mapp med de metoder vi använder. Du blir även indelad i ett par som coachar varandra under utbildningen. Vi lär genom att göra och du utvecklar ett koncept i skarpt läge under utbildningen. När utbildningen är klar har du samlat din kreativa process på ett ställe.

Investering: 2 950 kr per person plus moms.

Anmälan: Skicka ett mail till hello@wearelaja.com.