Utbildning: Konceptutveckling


Hur skapar du WOW-upplevelser som berör? Hur når du ut i bruset? Vad är relevant 2021? Hur skapar du digitalt?


Välkommen till utbildningen som ger dig en kreativ boost och grundläggande kunskap och metoder för att du på egen hand ska kunna skapa attraktiva och relevanta koncept och upplevelser som får din kund att säga WOW! Efter kursen har du metoderna för att skapa och testa ett koncept på egen hand och tillräckligt med kött på benen för att beställa tjänster av en extern kreatör eller byrå.

För vem?

Kursen riktar sig till dig som vill utveckla ett eller flera nya koncept. Vi tror att du är entreprenör eller offentligt anställd och arbetar i projekt, är kommunikatör eller en person som vill få nya perspektiv, kunskap om hur du jobbar digitalt, energi in i din skapandeprocess och ett sammanhang att gå från idé till verklighet.

"Kursen var helt fantastiskt bra! Ni är verkligen top of the line. Jag är superimponerad
av hela upplägget, proffsigt och väldigt generöst!"

Du får kunskap om

  • Utbildningstillfälle 1: vad som skapar ett starkt koncept, hur du skapar en vision och riktning och använder storytelling som verktyg.
  • Utbildningstillfälle 2: fortsättning på storytelling, hur du skriver äkta berättelser och hur du skapar en visuell grund, ett manér eller moodboard för ditt koncept.
  • Utbildningstillfälle 3: hur du lär känna din kund eller användare genom metoderna “Persona” och “ kundresan”, hur du testar och verifierar ditt koncept innan det är klart.
  • Utbildningstillfälle 4: hur du gör en budget för ditt koncept och skapar en digital plan för att nå ut i bruset. Vi ger tips på appar för grafisk formgivning i din smartphone och hur du blir en bra beställare av kreativ kompetens - designers, fotografer och byråer mfl!

Praktisk information

När:
Omgång 1 - 25 januari, 1, 8 och 15 februari 2022.
Omgång 2 - 10, 17, 24 och 31 mars 2022.

Samtliga tillfällen kl 08.30-10.30 . Obegränsat antal deltagare.

Var: Digitalt via videomötestjänsten Zoom. Du befinner dig var du vill med bra internetuppkoppling och får instruktioner kring hur du använder Zoom inför mötet.

Hur: På denna utbildning får du kunskap och praktiska tips om hur du på egen hand skapar attraktiva och relevanta koncept och upplevelser som får din kund att säga WOW! Under utbildningen får du tillgång till ett nätverk av mötesdeltagare, en videoinspelning för respektive utbildningstillfälle samt en pärm med de metoder vi använder. Du blir även del av ett team om tre personer som coachar varandra under utbildningen. Vi lär genom att göra och du utvecklar ett koncept i skarpt läge under utbildningen.

Investering: 2 950 kr per person plus moms.

Anmälan: Skicka ett mail till hello@wearelaja.com. Ange vilka datum du önskar delta.