Laja Breakfast Club

Laja Breakfast Club har tagit en paus - ny info kommer vi drar igång igen!

Välkommen till Laja Breakfast Club, ett kostnadsfritt digitalt mötesrum för kompetensutveckling inom
hållbar affärsinnovation och mötesdesign!


I över 15 år har vi arbetat i gränslandet mellan offentlig, privat och akademisk sektor.
Vi har mött kulturutvecklare, destinationsutvecklare, företagare, entreprenörer, politiker, och tjänstemän såväl i Sverige som utomlands. Vi har mött passionerade människor som brinner för det de verkar för och som driver framåt av egen kraft. Känner du igen dig?! Laja Breakfast Club är till för DIG!
För att ge dig pepp, kunskap och energi att fortsätta göra din grej! 

Hur funkar det?

När: Klockan 8.15-9.15.

Var: Via videotjänsten Zoom. Du befinner dig var du vill med bra internetuppkoppling. Du får instruktioner kring hur du använder Zoom inför mötet.

Hur: We are Laja faciliterar ett digitalt möte där ni som deltar får lära av varandra och inbjuden expertgäst under 60 minuter. Efter mötet får du tillgång till skriftlig dokumentation.

Investering: Din tid, i övrigt är mötet kostnadsfritt.

Anmälan: Skicka ett mail till hello@wearelaja.com

Laja Breakfast Club kan även skräddarsys efter din organisations behov. Kontakta oss för mer information!

Tidigare gäster

  

23 september
The Art of Storytelling

Pompe Hedengren är vd och kreativ chef på Stockholm Graphicsmångfaldigt prisbelönad design- och digital kommunikationsbyrå. I samtalet med Pompe kommer vi att tala om hur du bygger ett varumärke genom storytelling och skapar berättelser. Sista åren har han även skapat stora föreställningar och utställningar, han delar med sig av hur man genom berättelser, hårt arbete och lust kan entusiasmera stora team att skapa fantastiska saker tillsammans.

7 oktober 2020
Cirkulär ekonomi i praktiken

I takt med att allt fler upptäcker kraften i att hyra eller låna i stället för att äga växer företag som Airbnb inom det vi kallar delningsekonomin. Ola Degerfors är en av grundarna till Hygglo, en tjänst som startade 2016 med det enkla mottot: "Saker ska användas". Med Ola talar vi om möjligheter och utmaningar med delningsekonomi och cirkulär ekonomi samt hur de kan ha en positiv global påverkan på miljön.

20 oktober
Leda i omställning

Pamela von Sabljar, en powerwoman full av kärlek, livskraft och förändring tillika författare och talare delar med sig av det hon vet om att leda dig själv och andra i omställning. Vi talar om kunskap, mindset och insikter för att göra en omstart och gå från från EGO till EKO och från ME to WE.