Laja Breakfast Club

Välkommen till Laja Breakfast Club, ett kostnadsfritt digitalt mötesrum att hämta kraft, kunskap och inspiration ur. En riktig vitamininjektion! I Laja Breakfast Club snackar vi om vårt absoluta favoritämne: MÖTEN. Vi har nämligen valt att ge oss in i sökandet efter det mest kreativa, tillitsfulla och resurssmarta mötet. En del av det sökandet sker genom samtal med gäster i just Laja Breakfast Club. Och du är inbjudan att lyssna med!

I över 15 år har vi arbetat i gränslandet mellan offentlig, privat och akademisk sektor. Vi har mött kulturutvecklare, destinationsutvecklare, företagare, entreprenörer, politiker och tjänstemän såväl i Sverige som utomlands. Vi har mött passionerade människor som brinner för det de verkar för och som driver framåt av egen kraft.

Känner du igen dig?! Då är Laja Breakfast Club något för DIG!
För att ge dig pepp, kunskap och energi att fortsätta göra din grej!

Vårens träffar

11 mars
Team We are Laja

Kreativa, tillitsfulla och resurssmarta möten. Hur får vi människor att samarbeta och skapa i möten - bortom det vi tror är möjligt? Hur får vi människor att på riktigt känna engagemang, mod och tillit? Hur tränar vi vårt sinne att se möjligheter där andra ser utmaningar? Den här träffen ledar och inspirerar vi själva; Lovisa Jacobsson, Anna Linton och Johanna Skantze.

28 april
Christer Olsson

We are Lajas vision är att varje människa ska ha tillit till sig själv och andra, därför söker vi hela tiden utveckla vår förmåga till just det. Till det här tillfället har vi bjudit in Christer Olsson för att samtala om hur vi kan mötas som människor, i tillit, och hur våra tankar och idéer om oss själva påverkar vår möjlighet att vara oss själva i mötet med andra. Team Laja leder och vi inspireras av Christer.

Hur funkar det?

När: Klockan 08.15-09.15.

Var: Via videotjänsten Zoom. Du befinner dig var du vill med bra internetuppkoppling.

Hur: We are Laja faciliterar ett digitalt möte där du deltar genom att framför allt lyssna och i kortare stunder dela reflektioner med andra mötesdeltagare.

Investering: Din tid, i övrigt är mötet kostnadsfritt.

Anmälan: Skicka ett mail till hello@wearelaja.com.

Laja Breakfast Club kan även skräddarsys efter din organisations behov. Kontakta oss för mer information! 

Tidigare gäster

  

The Art of Storytelling

Pompe Hedengren är vd och kreativ chef på Stockholm Graphicsmångfaldigt prisbelönad design- och digital kommunikationsbyrå. I samtalet med Pompe kommer vi att tala om hur du bygger ett varumärke genom storytelling och skapar berättelser. Sista åren har han även skapat stora föreställningar och utställningar, han delar med sig av hur man genom berättelser, hårt arbete och lust kan entusiasmera stora team att skapa fantastiska saker tillsammans.

Cirkulär ekonomi i praktiken

I takt med att allt fler upptäcker kraften i att hyra eller låna i stället för att äga växer företag som Airbnb inom det vi kallar delningsekonomin. Ola Degerfors är en av grundarna till Hygglo, en tjänst som startade 2016 med det enkla mottot: "Saker ska användas". Med Ola talar vi om möjligheter och utmaningar med delningsekonomi och cirkulär ekonomi samt hur de kan ha en positiv global påverkan på miljön.

Leda i omställning

Pamela von Sabljar, en powerwoman full av kärlek, livskraft och förändring tillika författare och talare delar med sig av det hon vet om att leda dig själv och andra i omställning. Vi talar om kunskap, mindset och insikter för att göra en omstart och gå från från EGO till EKO och från ME to WE.