LAJA BREAKFAST CLUB

 

Laja Breakfast Club, ett kostnadsfritt digitalt mötesrum för kompetensutveckling inom kommunikation, paketering och konceptutveckling. 

 

I över 15 år har vi arbetat i gränslandet mellan offentlig, privat och akademisk sektor. Vi har mött kulturutvecklare, destinationsutvecklare, företagare, entreprenörer, politiker, och tjänstemän såväl i Sverige som utomlands. Vi har mött passionerade människor som på riktigt brinner för det de verkar för. Människor som driver framåt av egen kraft och som har för vana att göra allt själv. Känner du igen dig?!

Välkommen ska du vara till Laja Breakfast Club. Boka din plats via e-post till hello@wearelaja.com.

 


NÄR: Klockan 8.45-9.45 den 24 september, 8 oktober 0ch 22 oktober.

VAR: Via videotjänsten ZOOM. Du befinner dig var du vill med bra internetuppkoppling. Du får instruktioner kring hur du använder ZOOM inför mötet.

HUR: We are Laja faciliterar ett digitalt möte där ni som deltar får lära av varandra och inbjuden expertgäst under 60 minuter.

INVESTERING: Din tid, i övrigt är mötet kostnadsfritt.

Boka din plats via e-post till hello@wearelaja.com.

 


24 september

Skapa upplevelser där kunden säger WOW

Lena Mossberg är professor i marknadsföring på Göteborgs Universitet. Hennes forsknings- och undervisningsområden omfattar marknadsföring och kundupplevelser, tjänstemarknadsföring, måltidsturism och turismmarknadsföring. Hon är författare till ett flertal böcker, däribland ”Att skapa upplevelser: från OK till WOW.”, ”Marknadsföringsboken” och ”Måltid och destinationsutveckling”.

8 oktober

Optimera effekten av dina sociala medier

Kristin Lagerqvist driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver sig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära Kristins hjärta. Hon har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Tillsammans med Miranda Johansson är Kristin en av grundarna till livsstilsmärket FGL.

22 oktober
Design Thinking – skapa och testa nya koncept

We are Laja består av Anna Linton, Johanna Skantze och Lovisa Jacobsson. Vi leder innovationsprocesser och skapar upplevelser som får deltagaren att säga WOW! Vi arbetar med beprövade metoder och verktyg inom upplevelsebaserat lärande och design thinking. Vi väljer att arbeta på platser och med människor som inspirerar oss och där vi vet att vi kan vara ett bidrag med vår energi, kunskap och vilja att förändra och förädla.