LAJA CONCEPT LAB

Ska du utveckla en upplevelse, ett möte eller evenemang och vill skapa ett koncept som attraherar? Med beprövade metoder från antikens Grekland till nutida forskning inom beteendevetenskap och marknadsföring tar vi kundvärde och affärsnytta till nästa nivå. Vi levandegör berättelser genom storytelling och skapar upplevelser som bygger på ert unika DNA. Med utgångspunkt i Design Thinking sätter vi kunden i fokus och designar en upplevelse som får denne att säga “Wow!”.

We are Laja leder er genom tre steg:

  1. Identifiering av behov och utmaning genom uppstartsmöte och inläsning av identitet och varumärke.
  1. En halvdags workshop tillsammans med nyckelpersoner i er organisation.
  1. Resultatet analyseras och konceptet utvecklas i 2 delleveranser efter feedback från er. Leveransen består ofta av en levande moodboard och en träffsäker story. Detta tillsammans med en helhetsbeskrivning av konceptet följt av konkreta aktiviteter gällande teamutveckling, värdskap, sälj, marknadsföring och upplevelserum.

Laja Concept Lab går också att genomföra som ett innovationssamarbete där flera olika aktörer skapar upplevelsen tillsammans eller där en organisation äger upplevelsen men skapar den tillsammans med andra. We are Laja har ett brett nätverk av innehållsleverantörer inom mat, musik och design som vi gärna involverar och sätter er i kontakt med.

 

 

 

NÖJDA KUNDER


– Varbergs Kusthotell som resulterade i ett nytt sommarkoncept som lanseras sommaren 2018 (mat, musik och ett helt nytt upplevelserum) #KustSommar.

– Falkenbergs Matdagar, på uppdrag av Destination Falkenberg och Falkenbergs Skafferi som helt revolutionerande lyckats sätta Falkenberg (FALKENBERG!) på matkartan genom en utmärkelse i White Guide Sverige 2018 “Årets Värt En Resa”. Ett sällan skådat samarbete och samskapande för att nå hit.

– Social Food Club 2018 – en ny måltidsupplevelse utvecklad av VERKET och Campus & Co under ledning av We are Laja.

Tillsammans med andra entreprenörer har vi utvecklat och driver www.farmersmarket.se och www.notesforpeace.se.

 

Laja Concept Lab