Workshop: Sociala medier i praktiken


Hur når du ut i bruset? Hur skapar du fler följare och stärker ditt varumärke? Instagram vad, hur och varför?


I denna workshop får du kunskap och praktiska tips om hur du på egen hand skapar en digital strategi för ditt företag och hur du ska kommunicera för att nå ut. Vi lägger tonvikten på Instagram och alla tips kan appliceras på alla kanaler.


Du får kunskap och praktiska metoder i:

  • grunden i kommunikation – vad engagerar och varför?
  • digital strategi för din verksamhet, din webb och dina sociala kanaler. Vi planerar för helhet och går sedan ner i detaljer kring content, produktion och genomförandeplan.
  • hur du skapar värdeskapande content i text, bild och olika appar för formgivning.
  • hur du mäter och följer upp ditt arbete.
  • grundläggande annonsering.
  • hur du engagerar ditt team i din process och gör arbetet lustfyllt! Och för dig som jobbar ensam - hur du kan samarbeta med andra!

För vem?

För dig som vill stärka dina kunskaper och praktiska färdigheter i att skapa en digital strategi, planera ditt arbete med sociala medier, skapa content och hur du ska kommunicera för att nå ut.

Praktisk information

Vi har två olika workshops. I båda fallen fokuserar vi på att du får verktyg för att snabbt komma igång och göra.

BASIC
2 timmars workshop där du får inspiration, konkreta metoder och kunskap. Du kan boka workshopen för dig eller för ett gäng upp till 40 personer. Denna workshop sker digitalt på Zoom.

Pris: 14 500 kr + moms

DJUPDYK
En heldagsworkshop där du får gå på djupet och under dagen skapar dig en digital strategi. Du får inspiration, konkreta metoder och kunskap samt uppgifter som följs upp med en efterföljande coaching vid separat tillfälle. Denna workshop kan arrangeras med ert team eller flera företag tillsammans för ytterligare energi och kunskapsdelning. Denna workshop sker digitalt på Zoom, fysiskt eller som hybrid från vårt Happy Place i Varberg. Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa er.

Om oss

We are Laja har stor erfarenhet av att bygga digitala varumärkesstrategier och coachar löpande bolag inom sociala medier. Vi driver bland annat Instagramkontot Roadtrip i Sverige som sedan maj 2019 rönt stor framgång, snabbt fått många följare (idag 45,4 K följare) och nått ut i bruset.