The Orange Lab


Ny chans att stifta bekantskap med möteskonceptet The Orange Lab – en digital energiinjektion! The Orange Lab är för människor som vill utveckla och utvecklas oavsett tidigare erfarenhet. En digital mötesplats mellan entreprenörer, innovatörer, företagare och alla era vänner. Under två timmar får du ny kunskap, kompetensutveckling och möjlighet att skapa nya relationer. Dessutom får du tips kring hur du pausar smart, äter näringsrikt och lugnar ditt nervsystem. Hur bra är inte det just nu, med så många digitala möten och hemarbete?!

Nästa tillfälle är den 22 september och då är temat ”Innovation”. Vi träffar arkitekten och uppfinnaren Sture Hedelin som älskar att lösa problem och är i processen att söka patent för en av sina många idéer. Vi ställer frågor som Varför ska jag söka ett patent? Hur går jag från idé till verklighet? Vad innebär det att patentera en produkt? Hur skapar jag en prototyp? Vad gör jag om patentet inte går igenom? Hur ska jag jobba vidare med min idé - ensam eller i team? Detta är några frågor vi hoppas att besvara denna morgon. Till vår hjälp, för att reda i dessa frågor har vi experten Peter Svensson, Patentingenjör från Patent- och registreringsverket som kommer att berätta om vilken support du kan få. Anna Linton och Lovisa Jacobsson från We are Laja leder mötet och kommer också att dela med sig av metoder för hur du boostar din egen innovationsförmåga.

Tillsammans kommer vi alla bli klokare kring hur vi kan skapa fler idéer, gå från idé till verklighet och vad innovation egentligen är.


NÄR: 14.00 - 16.00
HUR: Via videomötestjänsten Zoom.

Anmälan till info@potentialvbg.se. Länk till mötet får du några dagar innan den 22 september.