Vad vi gör

Vi håller föreläsningar, workshops, erbjuder affärsutvecklingsprogram och upplevelser.
Dessutom hyr vi ut vårt Happy Place där du kan hålla dina egna möten med smart teknik.

Och så jobbar vi med affärsinnovation och mötesdesign på uppdrag såklart.
Ring så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig!

Utbildning: Facilitera mera

Facilitera mera med We are Laja – allt du behöver veta för att framgångsrikt leda människor i fysiska och digitala workshops. I den här utbildningen delar vi med oss av vår kunskap och de metoder vi använder så att du blir trygg i att leda dig själv och ditt team framåt. Och du - du kan vara med både digitalt och fysiskt - för så tror vi att våra möten och arbetsplatser kommer att ledas och designas framåt. Så bäst att börja träna redan NU.

Hyr vårt Happy Place

Hyr vårt Happy Place för en lunch eller en dag! Vi lovar dig och ditt lag en kreativ mötesplats som är perfekt för sköna möten och att skapa tillsammans. Anpassad med teknik så att deltagare kan vara med både på plats och digitalt.

Utbildning: Konceptutveckling

Historiens kortaste och mest effektivaste konceptutveckling! Ger dig grundläggande kunskap och metoder för att du på egen hand ska kunna skapa attraktiva och relevanta koncept och upplevelser som får din kund att säga WOW! Efter kursen har du metoderna för att skapa och testa ett koncept på egen hand och tillräckligt med kött på benen för att beställa tjänster av en extern kreatör eller byrå.

Laja Breakfast Club

Laja Breakfast Club är ett kostnadsfritt digitalt mötesrum för kompetensutveckling inom hållbar affärsinnovation och mötesdesign. Under en timma får du möta en gäst som delar med sig av sin kunskap inom ett särskilt område.

Workshop i Design Thinking

I en snabbt föränderlig värld behöver vi metoder som hjälper oss att navigera, som hjälper oss att skapa nya affärer och som hjälper oss att leverera resultat på längre sikt. Det är hög tid att testa nya arbetssätt för affärsinnovation och nya verktyg för att skapa hållbara affärsmodeller. Detta är en inbjudan att låta hållbarhet förflyttas från en personlig drivkraft eller ett lager att hängivet arbeta med, till att bli helt affärsdrivande för dig och ditt team.