Våra tjänster


Behöver din organisation en förändringsagent i ert interna utvecklingsarbete, en processledare till workshops eller en moderator till er nästa konferens? Eller kanske en inspirationsboost i form av en föreläsning? Kanske vill du utbilda dig till en grym mötesledare eller konceptutvecklare?

Vi leder grupper i förändringsprocesser, genom workshops, utbildningar och samtal.

Kolla in våra tjänster här nedanför och kontakta oss så utforskar vi vad vi kan skapa tillsammans!

PS Du kan också hyra vårt Happy Place i Varberg där du kan hålla dina egna fysiska, digitala och hybrida möten med smart teknik. DS

Laja Breakfast Club

Välkommen till Laja Breakfast Club, ett kostnadsfritt digitalt mötesrum att hämta kraft, kunskap och inspiration ur. En riktig vitamininjektion! Läs mer här.

Historiens kortaste och mest effektiva utbildning i  konceptutveckling! Ger dig grundläggande kunskap och metoder för att du på egen hand ska kunna skapa attraktiva och relevanta koncept och upplevelser som får din kund att säga WOW! Efter kursen har du metoderna för att skapa och testa ett koncept på egen hand och tillräckligt med kött på benen för att beställa tjänster av en extern kreatör eller byrå.

Facilitera Mera är utbildningen som inkluderar det du behöver veta för att framgångsrikt leda människor i digitala, hybrida och fysiska möten och workshops. Vi delar med oss av hur du skapar en möteskultur präglad av samarbete och samskapande, där hela människan får plats.Hur når du ut i bruset? Hur skapar du fler följare och stärker ditt varumärke? Instagram vad, hur och varför? I denna workshop får du kunskap, inspiration och praktiska tips om hur du på egen hand skapar en digital strategi för ditt företag och hur du ska kommunicera för att nå ut. Vi lägger tonvikten på Instagram och alla tips kan appliceras på alla kanaler.

I en snabbt föränderlig värld behöver vi metoder som hjälper oss att navigera, som hjälper oss att skapa nya affärer och som hjälper oss att leverera resultat på längre sikt. Det är hög tid att testa nya arbetssätt för affärsinnovation och nya verktyg för att skapa hållbara affärsmodeller. Detta är en inbjudan att låta hållbarhet förflyttas från en personlig drivkraft eller ett lager att hängivet arbeta med, till att bli helt affärsdrivande för dig och ditt team.

Hyr vårt Happy Place för en lunch eller en dag! Vi lovar dig och ditt lag en kreativ mötesplats som är perfekt för sköna möten och att skapa tillsammans. Anpassad med teknik så att deltagare kan vara med både på plats, digitalt och i hybridform.