JOHANNA

SALES & OPPORTUNITIES

Med öga för detaljer, talang med ord och lyhördhet, är det lätt att ta sig fram i utvecklingsprocesser tillsammans med Johanna. Hon har en magisterexamen i internationell ekonomi, en lång rad utbildningar i ledarskap och självutveckling samt mångårig internationell arbetslivserfarenhet från konsult- och IT-branschen.

“Thanks to Johanna’s experience, her skills as a facilitator and her personality, we not only managed to achieve great project results, but also had plenty of fun on the way.”

Philipp Kotsopoulos, Head Z-Kubator, Zurich University of the Arts

Läs mer om Johanna här.

LOVISA

VD

Att arbeta med Lovisa i utvecklingsprocesser är tryggt och energigivande. I många år har hon arbetat med lokal och regional utveckling för både privat och offentlig sektor. Hon har en kandidatutbildning i företagsekonomi och har studerat upplevelseproduktion.

“Lovisa överträffade alla våra förväntningar. Hon är driven, har ett stort engagemang och en förmåga att få med sig folk. Hon jobbade strukturerat och tillförde projektet många nya idéer som hon sedan genomförde med bravur. Vi kan verkligen rekommendera henne!”

Jan Melkersson, VD Falkenbergs Näringsliv AB, om Lovisa i utvecklingsarbetet av Falkenbergs matdagar. Falkenberg utsågs senare till årets “Värt en resa” i White guide Sverige.

Läs mer om Lovisa här.

ANNA

CREATIVE DIRECTOR

Med Anna som processledare och affärsutvecklare kan du vara säker på att komplexa utmaningar landar ner i träffsäkra mål och visuella handlingsplaner.  Anna har mångårig erfarenhet av affärsutveckling, innovationsprocesser, destinationsutveckling. och har en magisterexamen i Tourism Management.

“Med sin fantastiska förmåga att plocka fram den  kreativaste sidan hos andra,  är det lätt att skapa tillsammans med Anna och We are Laja. Trots att Anna själv är full av idéer lämnar hon utrymme för alla att skapa. Det skapar delaktighet, engagemang  och vilja. I samarbete med We are Laja skapas synergier som föder succéer”

Terese Asplund, VD Varbergs Kusthotell

Läs mer om Anna här.